Natura i esport es donen la mà aquest cap de setmana en una nova edició de FruitTrail Aitona

Aquest proper diumenge el nostre municipi acollirà la 3a edició del FruitTrail Aitona, una de les dotze proves de què es compon el circuit TRail Running Series Lleida. Desenes de persones vingudes de diversos municipis es donaran cita a Aitona a partir de les 10 del matí per tal d’afrontar els 14 i els 9km de senders i camins que conformen els recorreguts de les dues modalitats de cursa existents, la TRS FruitTrail i la Mini FruitTrail.

Com és característic de totes les etapes del circuit, el FruitTrail Aitona presenta un itinerari marcat per la bellesa del paisatge i el permanent contacte amb la natura, dos elements que, combinats amb la pràctica esportiva, fan d’aquesta activitat una bona oportunitat per fer salut.

La prova està oberta a tots els esportistes que s’estimin la natura i l’entorn natural; no cal ser professional per participar-hi. Segons la condició física de cadascú, es pot optar per la prova de 14km o la de 9. Totes les persones interessades en prendre’n part han de realitzar la inscripció prèvia al web http://www.trailrunninglleida.com/p/inscripcions.html.

Des de l’Ajuntament es convida a tots els veïns i veïnes aficionats a l’esport a participar-hi. A més, totes les persones que ho desitgin poden presenciar la sortida de la cursa a les 10 del matí.