Primers brots de flor

La nova campanya de Fruiturisme 2021 engega motors

L’Ajuntament d’Aitona treballa per apropar de manera virtual la màgia de la floració dels presseguers

Un nou espectacle visual està a punt d’iniciar-se aquest 2021 als camps de fruita aitonencs. Es tracta de la nova temporada de la flor rosa, un dels fenòmens naturals més admirats i fotografiats de les darreres dècades al Baix Segrià, que l’Ajuntament d’Aitona donarà a conèixer de manera virtual, mentre es mantinguin les restriccions per fer front a la pandèmia.

En aquest sentit, la natura no s’atura i, encara que les reserves per visitar els camps no es puguin realitzar, Fruiturisme ja ha engegat motors a través les xarxes socials per reinventar-se i donar continuïtat a la promoció de l’eclosió de la flor rosa dels arbres fruiters i dels productes de proximitat d’Aitona.

Segons ha explicat l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, “encara que, en aquests moments, i a causa de les restriccions, no puguem organitzar rutes guiades als camps de presseguers, el projecte està més viu que mai i s’està treballant amb propostes digitals alternatives per difondre aquest fenomen de la floració dels camps agrícoles”.