Ja pots reservar la teva ruta per a la nova temporada d’’Aitona en flor’

Les reserves i tota la informació sobre les activitats que s’organitzen de dilluns a dijous i durant els caps de setmana es pot consultar al web www.fruiturisme.info. Comparteix la teva experiència a les xarxes socials amb l’etiqueta #AitonaenFlor.

L’Ajuntament d’Aitona dóna el tret de sortida aquest mes de febrer a la temporada d’’Aitona en flor’ 2019. Hi ho fa amb l’obertura de les reserves per a participar, de dilluns a dijous o en cap de setmana, de la Ruta de la flor rosa del presseguer. Les visites guiades començaran a principis del proper mes de març i les reserves ja es poden formalitzar a través del web www.fruiturisme.info.

En aquest sentit, el consistori posa a disposició del públic places durant tota la campanya per a prendre part d’aquesta original ruta; que ofereix als participants una experiència visual única i un recorregut a través dels camps rosats per a conèixer de primera mà l’agricultura de regadiu de les terres de Lleida, el naixement del fruit i el món de la fruita dolça explicada de la mà dels pagesos locals.  La Ruta de la flor rosa del presseguer, a més, també permet als visitants descobrir els principals actius patrimonials del municipi, el nucli antic de la vila o l’exposició ‘La primavera del Japó a Aitona’.

La campanya d’aquest 2019 –que és previst que es presenti públicament al llarg dels propers dies- també ofereix tres rutes senyalitzades per l’entorn d’Aitona que es poden dur a terme durant tot l’any sense necessitat de fer reserva prèvia: la Ruta de l’arbre fruiter, la Ruta de Serra Brisa i la Ruta del Camí Verd. Totes tres activitats, que es poden fer a peu o amb bicicleta, tenen com a objectiu promoure l’activitat física i saludable i ofereixen unes vistes panoràmiques privilegiades i un contacte directe i experiencial amb la natura i amb la riquesa paisatgística d’Aitona.

Tota la informació sobre les diferents rutes, així com la formalització de les reserves es pot fer íntegrament a través del web www.fruiturisme.info; on els usuaris poden consultar tots els detalls del projecte de Fruiturisme i de la campanya ‘Aitona en flor’ 2019.

Finalment, el consistori fa una crida a la participació i recorda que els visitants també poden gaudir al llarg de tot l’any de la nova iniciativa pionera de turisme religiós ‘Aitona, bressol de Sants’, que ofereix rutes pel patrimoni religiós del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer el llegat de Santa Teresa Jornet, del Pare Francesc Palau i del Beat Josep Camí.