Fruiturisme presenta la campanya de la Flor’17

L’Ajuntament d’Aitona ofereix tres rutes de turisme religiós com a principal novetat de la campanya d’enguany. Consulta aquí el programa complet de rutes.

Fruiturisme fa un pas més cap a la consolidació de la seva oferta en l’àmbit de les rutes turístiques i les vistes guiades al voltant del paisatge agrícola, la natura i el patrimoni arquitectònic i religiós del poble. Aquest dilluns 6 de març al matí, en una roda de premsa a la seu de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament d’Aitona ha presentat la nova proposta per a la temporada de floració dels presseguers que ja ha començat.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, emmarca la nova edició del projecte en l’objectiu de seguir promovent el turisme i la cultura de la fruita i consolidar el projecte de Fruiturisme. En aquesta línia, Pujol assegura que “les visites guiades i les rutes senyalitzades per l’entorn d’Aitona estan plenament consolidades en el programa, gaudeixen de molt bona acceptació entres els nostres visitants i, any rere any, el nombre de reserves va en augment”.

L’alcaldessa d’Aitona, a més, avança que “enguany ens hem marcat un triple repte: oferir a un major públic l’experiència única de veure de ben a prop els camps de fruita dolça, seguir posant en valor els nostres principals actius com a fets diferencials del territori i de Catalunya, i comptar amb la implicació i col·laboració dels propis veïns del poble en l’atenció als visitants i turistes”.

Novetats de la campanya 2017

La campanya de la flor presenta aquest 2017 dues destacades novetats respecte anteriors edicions. A les tradicionals visites guiades i a les rutes senyalitzades per l’entorn, enguany s’hi sumen tres noves rutes de turisme religiós que permetran als visitants conèixer la llar i la cova del Pare Palau i la casa natal de Santa Teresa de Jesús Jornet.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, afirma que “el Pare Palau, Santa Teresa Jornet i el Beat Josep Camí són tres il·lustres fills de la nostra vila que van consagrar tota la seva vida als demés. Tot aquest llegat, del qual ens en sentim tan orgullosos, no pot quedar en l’oblit i mereix ser reconegut i difós com un actiu més de la nostra vila”.

D’altra banda, com a segona gran novetat, l’’Espai Virtual’ del web www.fruiturisme.com ha instal·lat una càmera on, a temps real, es pot gaudir de la vista panoràmica dels camps aitonencs durant la seva època de màxima floració.

Reserva ja la teva ruta de la flor

Les reserves per participar de les diferents rutes que s’organitzen ja es poden fer trucant al telèfon 973 79 40 10 o enviant un correu electrònic a l’adreça  turisme@ajuntamentaitona.cat. El paquet de rutes i visites guiades, a més, també es pot consultar al web www.fruiturisme.com i als fulletons informatius distribuïts als comerços i restaurants d’Aitona.