Fruiturisme intensifica la seva presència als mitjans de comunicació

TV3 i Lleida TV donen a conèixer la bellesa paisatgística dels camps fruiters i es fan ressò dels atractius turístics del municipi.

El projecte Fruiturisme segueix consolidant-se com una de les iniciatives turístiques més innovadores i originals del territori. Durant aquests darrers dies la bellesa dels camps fruiters en estat de floració s’ha revelat com un atractiu turístic de primer ordre i ha despertat l’interès de diversos mitjans de comunicació, que no han volgut deixar passar l’oportunitat de filmar aquest incomparable espectacle de la natura. Les aparicions mediàtiques del nostre municipi se sumen a les diverses visites als camps fruiters que s’han produït aquestes darreres setmanes, tant de particulars com d’escoles.

Lleida Televisió va emetre el passat divendres 20 de març un reportatge íntegrament centrat en Aitona, la seva gent i els seus atractius turístics. En un programa de gairebé una hora i mitja de duració, l’equip de Cafeïna s’endinsa en els camps fruiters, parla amb productors de fruita, dóna la paraula a entitats, presenta la gastronomia local, coneix de prop el patrimoni històric i conversa amb l’alcaldessa del poble, Rosa Pujol, tot oferint un retrat molt complet dels atractius que ofereix Aitona als seus visitants.

TV3 també s’ha deixat seduir per la màgia dels camps fruiters i s’ha desplaçat fins a Aitona per tal de captar la bellesa paisatgística de l’arbre florit. El passat dijous 19 de març el nostre municipi va ser un dels protagonistes de l’Espai Terra, programa conduït pel meteoròleg Tomàs Molina. Ja el divendres, el TN Comarques també es va fer ressò de les rutes turístiques que ofereix el projecte Fruiturisme.