Fruiturisme estrena un espot publicitari per promoure els camps d’arbres fruiters durant la tardor

Pretén apropar l’experiència de recòrrer els conreus als potencials visitants, ja que ara no poden desplaçar-se a causa de la pandèmia.

Fruiturisme ha estrenat aquest divendres un espot publicitari per a promoure els camps d’arbres fruiters d’Aitona durant la tardor.

Amb el lema “No em diguis que no t’agrada la tardor”, la peça pretén donar valor al patrimoni paisatgístic i cultural del municipi del Baix Segre, a més a més d’apropar als potencials visitants que, a causa de les restriccions de la pandèmia no poden desplaçar-se, l’experiència de recórrer els camps sense moure’s de casa.

El vídeo, que es difondrà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Aitona i de Fruiturisme, té per objectiu emfatitzar la bellesa del paisatge d’Aitona més enllà de la famosa imatge dels camps rosats dels presseguers i nectariners en flor, tan pròpia de la primavera.

Així mateix i a tall de metàfora, el nou espot també pretén aportar un aire d’optimisme. “En ell, es parla d’un canvi de cicle on ja es respira uns temps millors, en clara referència a la situació actual de distanciament i restricció del turisme a causa de la pandèmia de la Covid-19”, ha explicat Rosa Pujol, alcaldessa del municipi del Segrià.

Aquesta és la primera acció que du a terme Fruiturisme aquesta temporada estacional. Es tracta del preàmbul d’una campanya més intensa per tal de promocionar els camps aitonencs i promoure els productes de proximitat i la fruita d’Aitona, considerada la més dolça del món.