TastAitona, és una proposta per gaudir dels sabors d’Aitona tot l’any.

T’oferim degustar una cuina tradicional especial que evoca als nostres avantpassats, però també receptes innovadores i originals que et faran delectar els préssecs d’Aitona amb molt de gust!

Del l’arbre al paladar
El préssec groc i vermell, la nectarina, el paraguaio, la platerina… són les fruites d’ós més dolces per degustar a Aitona!

Tot fent les visites a l’hort de la mà del propi pagès/a, podràs collir, olorar i assaborir els préssecs acabar de collir de l’arbre! El teu paladar sentirà la dolçor de la fruita madura collida al punt i amb les teves pròpies mans!

Menú de la fruita dolça
Desprès de conèixer els nostres camps i gaudir dels nostres paisatges, a la taula, podràs fer un tast de les arts culinàries que hem desenvolupat a Aitona, amb els préssecs acabats de collir com a ingredient en les receptes més artesanes (coca de recapte amb préssec d’Aitona, préssec amb vi), però també amb noves combinacions que ens porten a les reminiscències de la història i del patrimoni d’Aitona (Etoscagin, Xupito de Genó,…).

Els menús de la fruita dolça es poden degustar en exclusiva als nostres restaurants, preparats per oferir en un ambient familiar i confortable, una pausa desprès de la visita amb els camps d’Aitona en qualsevol època de l’any. Cal fer reserva prèvia.

Productes de proximitat
Vols degustar aliments d’elaboració pròpia o productes de la terra locals de la terra? Seran l’aperitiu dels plats elaborats amb fruita, exclusius d’Aitona. Marxaràs amb l’inoblidable gust del préssec aitonenc!

Aitona, t’ofereix l’oportunitat de conèixer i assaborir els seus productes de proximitat, elaborats per empreses familiars i locals, amb venta directa del productor al consumidor.

Els dissabtes i diumenges de març trobareu els nostres productors locals al poliesportiu amb una mostra dels seus productes i amb la possibilitat de degustar-los.

No marxis d’Aitona sense tastar-la!

tastaitona productes locals aitona