aitona en flor 2020 Fruiturisme

Fruiturisme són experiències que t’apropen a l’essència més íntima del conreu del presseguer. A Aitona les podràs viure de la mà dels nostres pagesos i en qualsevol època de l’any.

Els paisatges d’Aitona són canviants i efímers i ofereixen un espectacle natural únic a Catalunya. Formen grans extensions d’arbres fruites, de suaus ondulacions, que ens recorden a un gran mar.

A la primavera les flors tenyeixen de rosa els paisatges d’Aitona, a l’estiu, amb el verd intens de les fulles, arriba la collita del fruit i a la tardor el mar es daura durant la caiguda de la fulla.

Aquesta tardor us convidem a viure en primera persona #AitonaenTardor, la tardor ens deixa uns paisatges cromàtics únics formant un gran mar daurat de tonalitats groguenques, marronoses, rogenques i ataronjades.

També podeu conèixer el mar blau del Baix Segre amb propostes que us apropen a la biodiversitat i paisatges fluvials del riu Segre i el pantà d’Uxesa.

O bé submergir-vos en un mar d’història, a través de les visites guiades al singular patrimoni d’Aitona i el Baix Segre vinculat a la Baronia d’Aitona.