En aquest espai virtual descobriràs nous conceptes, formes de gaudir i d’observar la natura vinculada amb el paisatge agrícola.

Estacionalitat del paissatge

El paisatge agrícola d’Aitona presenta una impressionant varietat visual, amb uns colors vius i sensitius que conviden a passejar-hi dia a dia.


Primavera

Primavera

Del 20 de març al 20 de juny

Després del repòs hivernal, la flor dels arbres fruiters inunda l'horta d'Aitona i omple el paisatge agrícola de color rosa.

Estiu

Estiu

Del 20 de juny al 22 de setembre

El color verd inveix els camps dels presseguers. Des del mes de juny, els fruits granatosos van creixent als arbres, formant un conjunt panoràmic excepcional, que convida a passejar i degustar els fruits de la nostra terra.

Tardor

Tardor

Del 22 de setembre al 21 de desembre

Després del ritme frenètic de l'estiu, la tardor inicia un estat de calma en el camps agrícoles. Ja despullats dels seus fruits, els arbres van perdent les seves fulles que primer han passat del verd al marronós, premonició de l'època hivernal.

Hivern

Hivern

Del 21 de desembre al 20 de març

El repòs hivernal es l'estació amb més pau del camp agrícola. L'arbre descansa, esperant de nou la seva floració. La boira de Lleida però també els dies assolellats en els nostres freds hivern, donen una tonalitat granatosa al paisatge dels presseguers que delecta qualsevol vista que mira a l'horitzó.