Gravació d'un videoclip de Círculo de Borneo a Aitona

Els camps rosats d’Aitona són l’escenari d’un videoclip musical

Els espais naturals i patrimonials d’Aitona continuen sent un dels emplaçaments de referència arreu del nostre país per a grans, mitjanes i petites produccions audiovisuals que es volen fer valer de l’encant, la història i la mística úniques que té el municipi per ambientar i donar un valor afegit a les seves creacions artístiques.

I així ho demostra el fet que els camps en flor d’Aitona han estat la localització escollida aquesta setmana per a la gravació d’un videoclip de “Círculo de Borneo”, un projecte musical nascut l’any 2010 i encapçalat per Josep M. Porté (pianista i compositor) i Juan Magrí (cantant i lletrista). CDB, a més, també compta amb un elenc de músics experimentats entre els quals hi ha Carles Fortuny (flauta travessera), Francisco Javier Reyes (violí), Anna Borrego (cor i percussió), Montserrat Sanahuja (violoncel) i Jordi Noró (percussió).

La gravació s’ha dut a terme aquest divendres 5 de febrer als camps de presseguers situats al voltant del jaciment de Genó, i ha consistit en el rodatge d’un pianista situat en un camí abrigallat pels presseguers florits i en la captura d’imatges a través d’un dron.