Dissabte, posta de sol amb gust musical

Per segon any consecutiu Aitona, de la mà de Fruiturisme, celebrarà l’esdeveniment que barreja música, un moment màgic –la posta de sol- amb un tast de préssec al vi.

El proper dissabte i en el marc del programa Camins de Fruita Dolça al Segrià, Aitona oferirà una activitat que en la seva primera edició –l’any passat- va gaudir d’una gran participació. A les 19h al pati de les antigues escoles començarà aquest acte organitzat pel Consell Comarcal del Segrià i Fruiturisme i que pretén seguir donant a conèixer la potencialitat de la fruita dolça.

Vine a gaudir d’una estona màgica. Deixa’t seduir per la dolçor de la fruita. Relaxa’t al so d’una música tranquil•la en el marc incomparable dels camps fruiters sota la llum del crepuscle. El Consell Comarcal del Segrià i Fruiturisme et conviden a participar d’una experiència irrepetible que desvetllarà tots els teus sentits. Escoltaràs música. Veuràs la posta de sol. Sentiràs la fragància de la fruita. I degustaràs el sabor untuós i endolcit de la fruita combinada amb vi.

 

Posta_de_sol