Aitona presenta el projecte Fruiturisme al Congrés Internacional de Turisme i Patrimoni Gastronòmic

L’original i innovadora aposta pel turisme fructícola que representa Fruiturisme serà un dels plats forts de la programació de demà d’aquest important congrés internacional.

Aitona participarà demà en el 3er Congrés Internacional de Turisme i Patrimoni Gastronòmic, on presentarà el projecte Fruiturisme. Organitzada conjuntament per la xarxa UNITWIN de la Càtedra UNESCO “Cultura, Turisme, Desenvolupament”, l’Universitat de Barcelona i la xarxa IBERTUR, la trobada, que té lloc a Barcelona, va començar ahir i s’estendrà fins el proper divendres 20 de juny.

L’objectiu principal del Congrés és presentar l’estat actual de les investigacions, les estratègies i les tendències sobre patrimoni gastronòmic i turisme en relació a la biodiversitat i la diversitat cultural dels nostres territoris. L’encaix de Fruiturisme en aquest plantejament temàtic rau en el caràcter pioner del projecte, que vol ser una aposta de promoció turística de les terres de Lleida a partir d’un dels seus actius gastronòmics fonamentals, com és la fruita dolça.

És per això que demà dimecres 18 de juny a partir de les 12.45 l’Ajuntament d’Aitona presentarà i explicarà a tots els assistents les característiques, objectius i gènesi de Fruiturisme, tot donant una passa més en la difusió i consolidació pública del projecte. Totes les persones interessades en seguir els esdeveniments i la programació del Congrés, poden fer-ho via twitter mitjançant el hashtag #GastroturBCN.