Aitona participa a la Mitja Marató de Lleida

Fruiturisme hi va tornar a ser present amb la distribució de peces de fruita entre els corredors participants.

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició de la Rodi Mitja Marató de Lleida. Fins a 1700 corredors vinguts de tot el país i fins i tot de fora van acudir a la cita, que amb els anys s’ha convertit en un dels esdeveniments esportius amb més ressò popular de les Terres de Lleida.

Com no podia ser d’una altra manera, Aitona també hi va tenir presència, amb la participació de diversos corredors del Club Atletisme Aitona i amb l’aportacio de caixes de fruita, cortesia de les SAT’s i cooperatives del municipi, que va ser repartida entre els corredors participants.

La Mitja Marató és una cursa organitzada anualment per l’Associació Esportiva Ekke amb l’objeciu de fomentar els hàbits de vida saludables. Des de fa diversos anys Fruiturisme és un dels col·laboradors habituals de l’esdeveniment i treballa colze a colze amb els organitzadors a fi d’introduir, poc a poc, la cultura de la fruita en la dieta dels esportistes.

Qui vulgui conèixer els resultats de les diferents modalitats de cursa organitzades pot accedir al web www.mitjalleida.com

 

Mitja2
mitja_marat_2015.1