Aitona escalfa motors per a una nova edició del Mercat Barroc

Un any més els carrers del nucli antic s’ompliran de parades, oficis i espectacles que transportaran el passejant a l’època barroca. L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de l’Hble. Sr. Germà Gordó, Conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

El proper diumenge 17 de maig Aitona acollirà una nova edició del tradicional Mercat Barroc de la Baronia d’Aitona, sens dubte un dels esdeveniments culturals de caire històric més singulars de les terres de Lleida. Des de primera hora del matí, els carrers del nucli antic s’ompliran de parades i oficis medievals que transportaran els visitants uns segles enrere. I amenitzaran la jornada diversos espectacles de carrer, entre els que destacarà la posada en escena d’una representació de la llegenda “El cant dels Galls”. Com no podia ser d’altra manera, el projecte Fruiturisme tindrà la seva pròpia parada a la fira i oferirà, en primícia, un avanç del vídeo promocional de la vila d’Aitona.

L’acte d’inauguració, que tindrà lloc a les 11 del matí a davant l’Ajuntament, comptarà amb la presència de l’Hble. Sr. Germà Gordó, Conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, que en acabat farà un passeig per les parades i els oficis desplegats. No cal dir que les portes del Mercat Barroc estaran obertes per a tothom que desitgi gaudir d’una bona estona i traslladar-se, per uns minuts, al SXVII.  Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a totes les entitats i comerços del poble per la seva implicació i dedicació al Mercat, sense la qual no hauria estat possible celebrar amb èxit una nova edició d’aquesta original festivitat.  També es convida tots els veïns i veïns de les poblacions de les terres de Lleida a assistir no només al Mercat, sinó també a la resta d’activitats de la Festa Major de Sant Gaietà, que arrencarà divendres al matí.