A punt la II Edició dels Camins de Fruita Dolça

Aquest diumenge ja s’ha celebrat al poble de Sucs la primera de les vuit activitats que conformen la iniciativa.

El passat dijous 5 de juny va celebrar-se la roda de premsa de presentació d’una nova edició dels Camins de Fruita Dolça al Segrià. Enguany, la iniciativa incorpora tres nous municipis, Alcarràs, La Granja d’Escarp i Sucs, que fan una mica més gran aquest projecte que pretén promocionar la fruita dolça i acostar-nos a aquells pobles segrianencs productors d’aquests fruits.

En l’acte de presentació, l’alcaldessa Rosa Pujol afirmava que “hem de seguir potenciant la nostra terra amb els productes singulars que ens proporciona. Els préssecs, les nectarines i els paraguaiàs segrianencs són el millor producte que tenim i l’hem de fer visible i potenciar al màxim”. També va explicar l’activitat que organitza l’Ajuntament d’Aitona conjuntament amb Fruiturisme i que tindrà lloc el pròxim 30 d’agost; consistent en un concert musical durant la posta de sol amb l’acompanyament de préssec al vi ofert a tots els visitants.

L’èxit de la primera edició fa pensar als organitzadors que cicles com aquests tenen un llarg camí per recórrer i són una magnífica oportunitat per mostrar el potencial dels fruits del paisatge fructícola del Segrià.

 

II_Camins_fruita_dola2