RUTES GUIADES. PRIMAVERA 2019 (mes de març)

Després de la temporada d’estiu a Aitona, ja estem preparant les visites guiades als nostres camps de la mà del mateix pagès per a l’època de la floració dels nostres arbres presseguers.

Desprès de l’hivern, els arbres es despertaran per oferir-nos l’espectacle rosat de les flors dels presseguers. Vine a Aitona durant el mes de març i gaudeix d’un paisatge únic i espectacular !

La visita guiada de la Ruta del presseguer amb flor d’Aitona, s’iniciarà a les 10.00h del matí. Guiats de la mà del propi pagès es visitaran els camps, de propietat privada, per tal de conèixer el moment del naixement de la flor desprès de l’hivern. A més a més, podreu visitar els espais patrimonials d’Aitona, fent una passejada pel nucli antic de la població, coneixent la seva història i les seves llegendes. De la mà de les guies locals, es podrà gaudir també de les visites a l’església parroquial de Sant Antolí i a la Capella de Sant Gaietà, on ens endinsarem en un món llunyà però també molt proper amb l’exposició “La primavera del Japó a Aitona”… descobreix el perquè!

El punt de trobada per realitzar la visita guiada, serà la plaça del pavelló poliesportiu d’Aitona.

En breu, es podrà iniciar el procés de reserva de plaça per a les visites guiades.

Per a qualsevol altra consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres (turisme@ajuntamentaitona.cat).

Us esperem !

Dades de contacte

Ajuntament d'Aitona

Carrer Major 6
25182 Aitona

aitona.cat

Fruiturisme

973 794 010 | 600 976 682

turisme@ajuntamentaitona.cat

Reserva de visites

600 976 682

turisme@ajuntamentaitona.cat