congres

Nova passa en la projecció internacional de Fruiturisme

L’Ajuntament d’Aitona dóna a conèixer al món la seva aposta pel turisme fructícola en el marc del Congrés Internacional de Turisme i Patrimoni Gastronòmic.

Barcelona acull des del passat dia 16 la 3a edició del Congrés Internacional de Turisme i Patrimoni Gastronòmic, una trobada que té per objectiu donar a conèixer les darreres tendències i investigacions aparegudes al món sobre patrimoni gastronòmic i turisme. Dins la seva estratègia d’internacionalització, el projecte Fruiturisme no ha faltat a la cita, essent presentat ahir al migdia en l’apartat i especialització de turisme gastronòmic. M. Dolors Pelegrí, Gestora de Coneixement de l’Ajuntament d’Aitona, va explicar al detall l’origen i els objectius del projecte, tot posant un èmfasi especial en destacar el treball que s’està efectuant a fi d’aprofitar la bellesa paisatgística dels camps fruiters com a reclam turístic i, alhora, com a element de difusió de la nostra gastronomia de la fruita dolça.

Un cop finalitzada la presentació de Fruiturisme, Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, va celebrar “el valuós aparador que representa el congrés en l’estratègia de donar a conèixer al món l’aposta pel turisme fructícola de les terres de Lleida”, tot aprofitant l’avinentesa per fer arribar un sentit agraïment a totes les SAT’s, cooperatives i institucions que estan fent possible la consolidació progressiva de Fruiturisme com a iniciativa capdavantera i pionera a Catalunya en matèria de turisme gastronòmic.

 

Congrs1