FITC2

Fruiturisme al Saló Internacional del Turisme a Catalunya

Les ametlles de l’empresa Adgaudium han representat Fruiturisme en l’edició d’enguany.

El Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC), celebrat entre els dies 4 i 6 d’abril en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, va presentar les millors experiències turístiques que ofereixen les destinacions de proximitat en diferents àmbits com la gastronomia i l’enoturisme, el càmping o el turisme rural. També ha tingut especial rellevància l’oferta internacional, destacant els països asiàtics i del Mediterrani. La gastronomia, amb un espai amb degustacions, i el turisme 2.0 també han estat alguns dels protagonistes d’aquesta edició.

Aitona, en el marc del projecte Fruiturisme, enguany hi ha estat present amb una oferta d’ametlles de fabricació casolana de la mà de l’empresa familiar Ad Gaudium (adgaudium.com), fundada al 1939. Les tres germanes que actualment encapçalen el negoci han ofert durant tot el diumenge, en la secció de gastronomia i degustació de la Fira, els seus productes artesanals i d’alta qualitat. La família ha valorat molt positivament el fet de poder col•laborar amb Fruiturisme i poder representar la marca en un esdeveniment tant destacat com aquesta Fira de caire internacional.

Des de l’Ajuntament agraïm la bona predisposició de la família per participar en el projecte Fruiturisme, una iniciativa que segueix creixent amb l’objectiu d’impulsar la dinamització econòmica del Baix Segre.