Ruta de la fulla verda del presseguer

Us proposem submergir-vos al mar verd d’Aitona a través d’una ruta guiada, accedint en punts d’observació exclusius per a contemplar Aitona en Verd.

Per primera vegada estrenem una nova proposta turística per donar a conèixer els paisatges d’Aitona entre la primavera i l’estiu, quan es tenyeixen d’un verd intens. L’experiència combina la visita als camps i la visita al patrimoni.

Amb el mar rosa encara ben viu al record i amb l’arribada de la primavera i del bon temps, des de fa setmanes el color verd ja inunda els camps aitonencs; on la fulla verdosa dels presseguers ja n’és la gran protagonista.

Aquesta experiència us permetrà endinsar-vos a Aitona en Verd de forma personalitzada i exclusiva. En coneixereu el cicle de l’arbre fruiter i com els arbres es preparen per a la maduració del fruit enmig de camps de presseguers, gaudireu de les millors vistes d’Aitona en Verd, accedint en punts d’observació del paisatge exclusius, i coneixereu el nostre patrimoni amb la visita al nucli antic i a Sant Joan de Carratalà.

IMPRESCINDIBLE

Disposar de vehicle privat per a realitzar la ruta

RESERVES

A través dels telèfons 973 794 010 i 600 976 682. O bé a través del correu turisme@ajuntamentaitona.cat

CALENDARI

19, 20 i 21 d’abril

HORARI D’INICI DE LA RUTA GUIADA

A les 10.30 i ales 12.00

LLOC DE TROBADA

Plaça del Poliesportiu d’Aitona. Aparcament gratuït.

PREU

5,00 € (jubilats i nens)

10,00€ (adults)