Ruta de la flor rosa del presseguer – CAPS DE SETMANA

T’agradaria gaudir dels espectaculars paisatges rosats d’Aitona i conèixer  la singularitat del seu patrimoni?

RUTA GUIADA PELS CAMPS DE PRESSEGUERS EN FLOR

Fruiturisme, de forma exclusiva, us proposa viure en primera persona l’espectacle de la floració a través d’un trajecte en autocar. Accedireu a camps en flor privats i podreu gaudir de les millors vistes panoràmiques de la floració a Aitona.  Una experiència en rosa en la que us acompanyaran els nostres pagesos i us explicaran tot allò què cal saber sobre l’agricultura de regadiu i el moment efímer de la floració del presseguer.

VISITA LLIURE AL PATRIMONI D’AITONA

Fruiturisme, havent fet la ruta guiada pels camps de presseguers en autocar, us obsequia amb un pack-regal de patrimoni per tal de què pugueu ampliar la vostra experiència amb nosaltres submergint-vos en el ric patrimoni monumental, històric i cultural de la vila, únic al Baix Segre.

Us proposem visitar espais patrimonials com l’església de Sant Antolí del segle XVIII i la capella de Sant Gaietà del segle XVI, ambdós ubicats al nucli antic d’Aitona, així com l’ermita de Sant Joan de Carratalà, d’estil romànic tardà, ubicada a pocs quilòmetres del poble i a la qual cal arribar en vehicle propi.

A la capella de Sant Gaietà podreu gaudir de l’exposició fotogràfica “La primavera del Japó a Aitona”, en descobrireu els vincle entre la flor i la cultura japonesa amb Aitona.

En cada espai us hi trobareu una guia local de Fruiturisme Aitona, que havent-vos identificat amb els tiquets d’entrada, us en explicarà la seva història, secrets i llegendes.

RESERVES

Cal fer la reserva electrònicament al següent enllaç: Reserves cap de setmana

CALENDARI

Caps de setmana (divendres, dissabte i diumenge) del mes de març de 2019.

8 – 9 – 10

15 – 16 – 17

22 – 23 – 24

Recordeu que el moment de plena floració és imprecís, l’inici de la floració i la seva evolució depèn de la climatologia.

LLOC DE TROBADA

Plaça del Poliesportiu d’Aitona (Aparcament gratuït)

HORARIS D’INICI DE LA RUTA 

Cal escollir horari en el moment de fer la reserva

Matí

10.00 hores

11.00 hores

12.15 hores

Tarda

15.30 hores

16.30 hores

Cal arribar 30 minuts abans de l’hora de sortida de l’autocar, per tal de registrar-vos i recollir els tiquets d’accés als camps en flor i a la resta del patrimoni. Per a registrar-vos haureu d’accedir a l’interior del poliesportiu.

Un cop estacioneu el vostre vehicle, a les zones d’aparcament habilitades als voltants del poliesportiu, seguiu les indicacions dels guies de Fruiturisme i les senyals informatives per accedir al poliesportiu.

DURADA

La visita guiada al camp té una durada aproximada de 2 hores 15 minuts.

La visita als diferents espais patrimonials és lliure i opcional. Es poden realitzar pels matins (a partir de les 11.00 hores) o bé per les tardes (a partir de les 16.00 hores).

PREU

12,00 €

Foto de capçalera: Marc Trilla. Fruiturisme. Aitona. El Segrià