img-20161103-wa0003

Aitona rep la visita de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge

Meritxell Borràs visita Aitona per reunir-se amb l’alcaldessa i conèixer de primera mà el projecte de Fruiturisme.

Aquest dijous 3 de novembre al migdia la vila d’Aitona ha rebut la visita de Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. La trobada s’emmarca en el treball que està realitzant l’Ajuntament per tal de donar a conèixer el projecte de Fruiturisme, un projecte pioner i innovador en tot el territori.

La recepció oficial de la consellera ha anat a càrrec de l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol; Joaquim Ferrer, secretari d’Administracions Locals de la Generalitat; Anna Feliu, directora dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de Lleida; i regidors i regidores del consistori.

Ja a la Sala de Plens, plena de gom a gom, Borràs ha signat al llibre d’honor de la vila i ha dirigit unes paraules d’agraïment als assistents. Durant la sessió, l’alcaldessa Rosa Pujol i la tècnica municipal de Turisme han presentat de forma detallada a la consellera i als assistents el projecte Fruiturisme -finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)-, que el passat mes de setembre va complir el seu cinquè aniversari. En aquest sentit, s’ha posat èmfasi en la implicació que han tingut i tenen els diferents agents socials i econòmics de la vila –cooperatives, empresaris, voluntaris, guies…- en la promoció d’aquest projecte pioner. I també s’ha agraït a la consellera el suport rebut per part de Governació a aquest projecte.

Finalment, durant l’acte, també s’ha posat sobre la taula el projecte de remodelació del Pont del Riu, una infraestructura molt utilitzada per la pagesia aitonenca. Aprofitant la visita de la consellera Meritxell Borràs, l’Ajuntament va traslladar la importància de poder comptar amb el suport econòmic de la Conselleria en la posada en marxa d’aquesta actuació.

En acabar la visita, Rosa Pujol ha valorat la trobada amb Meritxell Borràs de forma molt positiva i ha definit la presència de la consellera a Aitona com una “mostra de la bona entesa i l’estreta relació que existeix entre ambdues institucions.”